1965 FORD MUSTANG
FASTBACK 2+2

Lige en lille hilsen her fra Hinnerup, samt min histore og baggrund for hvorfor jeg endte op med en Mustang.

Som så mange andre drenge var jeg i en meget tidlig alder bidt af biler. Det kom sig af at min gamle far var mekaniker af proffession, og ja hvorfor ikke - jeg måtte hellere gå samme vej. Vi delte jo samme interesser, så der blev lavet biler til den store guldmedalje, de røg ind og ud af garagen i mange år.

Hjemme i garagen har væggene ikke været prydet med plakater af piger - nej de var prydet af små billeder i trærammer med gamle biler. Min gamle far har stor set ejet ethvert bilmærke der var værd at eje i tredserne og halvfjerdserne. På grund af hans store interrese voksede min egen interesse i takt med dette.

Jeg måtte naturligvis i lære - og ja - Ford måtte blive stedet. Min far har repareret på gamle Ford biler så det måtte jeg vel også. Siden min læretid har der altid stået et billede prentet på min nethinde. En stor lækker rød Ford Mustang. Sådan en måtte jeg simpelthen eje engang.

Drømmen om at få dette ført ud i livet har i en tid hvor man arbejder, køber hus og får børn ikke været helt så tæt på, da der jo var mange ting der ligesom skulle ordnes først, og hvad, ja så må man jo sætte sine egne interesser og drengedrømme lidt til side.

De senere år, er det ligesom om at drømmen har rørt på sig igen. nu var det måske ved at være min tid til at få realiseret nogle af de drømme jeg bar på indeni. Jeg må utvivlsom have været en stor plage for mine omgivelser - de siger i alle tilfælde at jeg har talt og talt om den her Mustang, og alligevel syntes jeg - Nej - det var jo også mange penge at skulle af med på en gang, så jeg måtte nok hellere lægge det lige så stille væk igen.

En dag for ca. 2 måneder siden blev jeg alligevel meget glædeligt overrasket. Min kone mente helt seriøst, at nu kunne vi altså ikke blive ved med at bare høre på alt den snak om den her røde Ford Mustang, nu måtte jeg simpelthen gøre noget ved det. Hun mente jeg skulle kontakte en af mine gamle skolekammerater som idag bor i Californien. Det gjorde jeg så. Nu vill han så se sig om efter min bil "over there". Jeg skulle nu blot læne mig tilbage og vente spændt.

Jeg gik i den mellemliggende tid i en kiosk herhjemme og købte magasinet Bilmarkedet. Lige sådan fra det en øjeblik til det andet stod jeg ansigt til ansigt med min drømmebil - "kommer snart" stod der. jeg måtte simpelthen høre lidt mere om dette røde vidunder.

Jeg tog omgående kontakt med "Dream-machines" som står for importen af de Californiske biler. Jeg kom i kontakt med Brian, som stod mig bi hele vejen igennem.Jeg har kun alt godt at sige om Dream-machines, det er folk der arbejder meget seriøst med tingene og går ind for at det du køber også skal være den vare du får leveret. De er folk der ved hvad de taler om, og har man et spørgsmål i øvrigt, vil de altid finde et svar til dig. Hvad de ikke ved er simpelthen i værd at vide.

Optakten til at bilen skulle komme hjem bestod i et møde med Brian - en gensidig kontrakt hvorved jeg naturligvis skulle acceptere og kanstatere ved selvsyn når bilen kom hjem, at det var den rigtige vare jeg havde betalt for.

Fredag den 9. Marts 2001 på Århus havn i pakhus 77 stod min røde Mustang. Brian og Dan var mødt op, for at inspicere varen. Dan startede motoren op, og den lød helt præcis som den skulle, det føltes helt rigtigt, lyden af en overfed V8 motor, og så var den min. Min egen søn - der forøvrigt også skal være mekaniker - var ellevild. Dette oversteg mange gange det jeg havde drømt om. Følelsen er der stadig og vil være der altid fremover.

Mine planer med Mustangen? - Jo, den skal jo nusses lidt om - plejes, shines op og have en rigtig ny gang rød lak. Tidsrammen, realistisk set - ja 2 år tror jeg nok der vil gå. Det skal ikke være noget der skal "rushes" igennem, men noget der skal gøres med følelse og når der er god tid. Jeg glæder mig til at gå i garagen med min søn, som helt sikkert vil stå på nakken af mig for at hjælpe.

Til Jer "Dream-machiner" - Brian og Dan vil jeg sige - Tusind tak for en excellent service, den findes ikke bedre.

I har lovet mig at jeg blot kan ringe hvis jeg skulle have nogle gode råd, reservedele eller blot ville snakke. Det ved jeg med sikkerhed at jeg vil komme til at benytte mig af.

Ha det godt - og tak for handlen

Mvh
En yderst veltilfreds "Mustang ejer.
Michael Hansen

back