1966 CHEVROLET
CUSTOM C10 PICKUP

Bilkøb i USA ….. transporten håndteret perfekt !

Efter at have været uden V8’er i et års tid, begyndte det stille og roligt at kildre i fingrene, Ebay og alverdens forhandlere i USA blev gransket dagligt.

Pludselig var den dér – den grisebil jeg havde i tankerne, en bil med potentiale til át blive mere end en almindelig frisk grisebil.

Det var på Ebay, jeg var i kontakt med sælger – en herlig fyr. Ganske tilforladelig, han sendte mig alle de billeder jeg bad om, jeg talte i tlf. med ham under auktionen og auktionen endte ud til min fordel.

Nuvel – nu var det til en side – jeg var ejer af 1 stk grisebil – der var dog den hage, at bilen stod i Idaho og jeg sad i Danmark.

Jeg tog kontakt til Dan og forklarede ham hvad det var jeg havde gang i.

Dan tog over herfra og kontaktede sælger.

Bilen blev købt d. 1-4-2008 og allerede d. 2-4 kunne Dan melde tilbage at alt var under kontrol.

Bilen blev afhentet den førstkommende mandag og transporteret til L.A.

Havnen i L.A var dog, pga. den lave dollarkurs, stoppet med biler og andet happengut, der skulle udskibes. Dette betød lidt ventetid på havnen – det kan på ingen måder lægges Dan til last.

Dan holdt mig jævnligt orienteret og gav mig hele tiden estimerede ankomst-tider.

Bilen blev fra starten lovet i Danmark primo juli, - hvilket på trods af situationen i L.A viste sig at holde stik.

D.14 juli oprandt dagen hvor containeren skulle åbnes og grisebilen for første gang skulle have dansk asfalt under dækkene. Bilen levede til fulde op til forventningerne og mere til.

Dan har håndteret transporten upåklageligt og der hersker ingen tvivl om at Dan også får lov at håndtere transporten af mit næste indkøb overthere.

Thumbs up her fra.

Hvid der er spørgsmål om håndteringen, transporten eller andet er I velkomne til at ringe og høre nærmere på : 29 48 02 00

Og til Dan : ” Keep up the good work !!! ”

Med fornøjede hilsener

Claus Lauritzen